Året i år, er åbenbart der hvor mine drømme skal blive opfyldt.

For det første har James og jeg har åbnet vores eget yogasted– Yoganord Annisse ved Helsinge. Det har været en fantastisk rejse, og en drøm som er gået i opfyldelse. Det kan ikke beskrives med ord den taknemmelighed, jeg føler!!

For det andet er året i år – åbenbart der vor mine drømme skal blive opfyldt. Jeg har udover at åbne mit eget yogasted også fået mit ønske job.

Jeg skal være projektudvikler på et mindfulness- yoga projekt i Egedal kommune. Her skal jeg både udvikle, udføre og dokumenterer effekten af mindfulness virkning på børn. En slags forskning på mindfulness området.

Jeg starter på projektet i september og skal køre det hen over de næste 4 måneder.

Så yogahold i yoganord må derfor vente til januar. Men jeg vil afholde workshops i løbet af efteråret. Se vores kalender.

De kærligste hilsner
Pernille