YOGAWORKSHOP: SKULDRE, NAKKE OG YIN YOGA

På denne workshop arbejder vi med skuldre og nakke. Stress har tendens til at sætte sig i de områder med spændinger, til tider hovedpine, en følelse af træthed og svimmelhed som resultat af spændingerne. Gennem ásanas (stillinger) og åndedræt vil vi få løsnet op i muskler og sener og få skabt øget velvære. Du vil få værktøjer til selv at arbejde med disse områder derhjemme.

Workshoppen afsluttes med 1½ times Yin Yoga, som er en blid og meditativ træning, der lader kroppen komme ind i en dyb oplevelse af afslapning og ro. Med ro i krop og sind skaber du restitution, større bevægelsesfrihed og opmærksomhed. Du bliver guidet ind i stillingerne med fokus på åndedrættet, stillingerne holdes afslappet i 3-5 min., hvor du opnår dybe og rolige stræk, der smidiggør muskler, led og bindevæv. Du får mulighed for at vende blikket indad for en stund og være i stilhed, både fysisk og mentalt.

STED
Se kalender her

DATO OG TID
Se kalender her

UNDERVISERE
James Hunt (skulder, nakke)
Pernille Hunt (Yin Yoga)

PRIS: 450 kr, ved tilmelding 3 uger før afholdelse 385 kr. Bliver du syg og giver besked før kl 18:00, dagen før afholdelse, kan du efterfølgende tilmelde dig en workshop uden betaling

BETALING
Du er tilmeldt når du har betalt. Mærk betalingen med dato for workshoppen samt navn

Medbring vand, frugt e.l.

TILMELDING Se kalender her

SPØRGSMÅL til James på mobil 42531104 (gerne sms) eller mail