HOLD

Nedenfor kan du læse om hold og tider og beskrivelse. Du kan læse mere om priser her, og om underviserer her

MANDAG

Tid: kl 9.00-10:30
Underviser: James Hunt, Mobil 42531104
Form: Yin og blide bevægelser

TIRSDAG

Tid: kl 9.30-11:00
Underviser: James Hunt, Mobil 42531104
Form: Yin og blide bevægelser

Tid: kl 19.00-20.30
Underviser: James Hunt, Mobil 42531104
Form: Fra Hatha til yin

TORSDAG

Tid: kl 10-11:30
Underviser: James Hunt, Mobil 42531104
Form: Yin og blide bevægelser

BESKRIVELSE

Form: Yin og blide bevægelser
Yin og blide bevægelser er en yogaform, hvis sigte er at skabe balance gennem lige dele aktiv og passiv, blid og nærværende træning. Yin yoga er en blid og meditativ træning, der lader kroppen komme ind i en dyb oplevelse af afslapning og ro. Med ro i krop og sind skaber du restitution, større bevægelsesfrihed, og du bliver opmærksom. Du bliver guidet ind i stillingerne med fokus på åndedrættet, og stillingerne holdes afslappet i 3-5 min, hvor du opnår dybe og rolige stræk, der både smidiggør muskler, led og bindevæv. De blide bevægelser aktiverer musklerne, styrker din krop og hjælper til at skabe en balance mellem det passive og aktive. Alle lektioner har fokus på ryggen som basis.

kontakt mobil: 42531104, mail: james@yoga-nord.dk

Form: Mindful blid yoga
Mindful yoga er en blid yogastil. Jeg tager udgangspunkt i den traditionelle Hatha yoga, men min undervisning bærer også præg af nyere retninger såsom restorativ- og yin yoga. Jeg lægger meget vægt på opmærksomhed på åndedræt, og tilstedeværelse i øvelserne. Vi smidiggører kroppen, og slipper spændinger fysiske som psykiske. Er særdeles velegnet ved fysiske udfordringer og gamle skader ved bækkenbund, ryg, skuldre og nakke, samt alle stress tilstande. Kontakt mig endelig ved spørgsmål.

Form: Hatha Yoga
I mindful Hatha kombinere vi de styrkende øvelser, med lange stræk og blide bevægelser. Det udadvendte aktive, med det indadvendte passive. Dybest set betyder Hatha balance. I alle stillingerne, arbejder vi med et bevidst nærvær og åndedræt.