Workshop: En kold tyrker

Er du hele tiden på jagt efter det næste fix? Har du hele tiden behov for anerkendelse. Føler du et konstant behov for, at tjekke ind på de sociale medier. Fylder mad og drikke meget i din bevidsthed, eller har du bare lyst til at arbejde 24/7.

Driften får os frem, sørger for at vi står op om morgenen, og får os til at handle, spise ect. Den del af vores hjerne hvor vores drift tager sit udgangspunkt, hedder hypothalamus. Den sørger for, at balancere vores krop og hjerne via hormoner, det autonome nervesystem og drifter.

Det er således en god tjener, men en dårlig herre, da den ved ubalance meget nemt giver os en følelse af, at noget styre os. Konstant vil hypothalamus belønnes med arbejde, mad, drikke, hård sport, medier ect. Hele tiden skal vi handle for, at stille hypothalamus tilfreds.

Uden disciplin er vi i hænderne på denne gamle del af vores hjerne.

På denne workshop arbejder vi i 6 timer på, at “nulstille” denne del af vores hjerne. Vi tager den nyeste og mest udviklede del af vores hjerne i brug. Den præfrontale cortex. Her sidder vores fornuft og empati. Her sidder evnen til, at gøre noget vi måske ikke lige har lyst til, men som på den lange bane gør os godt.

Vi giver gennem øvelser fra blandt andet yoga og meditation, os en pause fra ydre distraktioner, og plads til indre støj. Og får ofte en fornemmelse af, at blive “nulstillet” og igen blive herre i eget hus.

“Det kræver en kold tyrker, at komme hjem”

Peter Lund Madsen kalder hypothalamus for “den største trussel mod det moderne menneske”

STED
Se kalender her

DATO OG TID
Se kalender her

UNDERVISER
James Hunt

PRIS: 585 kr. Bliver du syg og giver besked dagen før afholdelse, kan du efterfølgende tilmelde dig en workshop uden betaling

BETALING
Du er tilmeldt når du har betalt. Du kan betale på mobilepay. Mærk betalingen med dato for workshoppen 

Der vil være økologisk frugt og te

Medbring frokost

TILMELDING

Se kalender her

SPØRGSMÅL til James på mobil. 42531104 (gerne sms) eller mail. James@Yoga-Nord.dk