JAMES HUNT

James er Hatha yogalærer og mindfulness instruktør

Jeg er uddannet bygningsingeniør, men har de seneste 7 år uddannet mig til mindfulness instruktør og yoga lærer, samt taget et utal af kurser alle rettet mod, at oparbejde evnen til at skabe et godt liv, og være nærværende og åben overfor hvad livet byder på sin vej. Kort sagt være nysgerrig i “kunsten at leve”

Jeg arbejder i dag udelukkende med udvikling af trivsel for private og organisationer, herunder med stresshåndtering, terapeutisk massage (Kranio-sakral og triggerpunkt terapi), søvn udredning, meditation og yoga.

I 2009 blev jeg som ingeniør sygemeldt med stress. Det blev startskuddet til det jeg laver i dag. Jeg havde ingen ide om hvordan jeg kunne komme ud af den tilstand jeg var havnet i, hvor mange tanker kørte i højt tempo, og alle tanker syntes vigtige. Jeg sov næsten ikke, og kroppen var bare en irriterende størrelse som gav en masse ubehag. Gennem praksis af meditation og yoga, og en nysgerrighed overfor hvad som virkede godt og skidt, fik jeg ro på kroppen og hovedet. Langsomt men sikkert blev jeg bedre til at prioritere hvad der var vigtigt for mig.

Jeg oparbejdede en evne til at koncentrere mig, og være nærværende som jeg aldrig før har oplevet. Det brænder jeg for at give videre.

Jeg drager erfaring gennem min egen praksis, samt gennem de over 2000 timers undervisning jeg har givet. Jeg tilbyder løbende foredrag, workshops og retreats. Min baggrund som ingeniør bruger jeg i dag til metodisk og videnskabeligt at finde ud af, hvad der virker bedst og mest effektivt i mit virke som underviser.

Du kan læse mere om mig på www.JamesHunt.dk

kontakt: Mail James@yoga-nord.dk, Mobil 42531104

PERNILLE INGEMANN HUNT

Pernille er Hatha yogalærer, mindfulness instruktør og uddannet pædagog og coach. Hun har ydermere speciale i kost og sundhed for familier og børn.

For mig er yogaen en forening mellem krop og sind – som blidt har vækket min bevidsthed og gjort mig opmærksom. Min egen yogatræning startede rigtig i 2004, da jeg var gravid. Her fandt jeg en dygtig yogalærer, som underviste i yoga for gravide. Hele hendes tilgang til at lytte til kroppen, være opmærksom og kunne gå med smerten i stedet for at gå imod den, inspirerede mig til at bevæge mig dybere ind i yogaens verden. Yogastillingerne gjorde noget ved mig. Den åbnede op for mit mod til, at være i livet med fuld opmærksomhed. Mod til at lytte til min krop og sind. Yoga er for mig et dejligt værktøj til, at være menneske, idet det opløser noget i mig – og gør mig fri af snævre bånd og kroppens fysiske tilstand. Jeg er dybt taknemmelig og bliver stadig overrasket over hvad yogaen kan og gør for mig.

Så uanset om du laver yoga for at mindske stress, for at vække din spiritualitet, eller for at styrke og smidiggøre din krop – kræver det bevidsthed. Det er ikke afgørende hvilken træning du følger, det væsentlige er, hvordan du træner. Om du cykler, løber, danser – så handler det om at skabe bevidsthed. Yogastillingerne åbner for kroppen og skaber bevidsthed i sindet. Når du genetablerer kontakten til kroppen, skaber du kontakt til dig selv, og i verden omkring dig. Du bliver opmærksom.

kontakt: Pernille@yoga-nord.dk, Mobil 51901097