Hør hvad andre siger om Yoga-Nord

Synes at jeg vil dele med dig, at det var en super fin oplevelse jeg havde i går. Yoga på den totalt gode måde. Sådan skal yoga være! Jeg gik derfra med et kæmpe overskud og også meget rørt. Mens du var inde og hente drikkevarer snakkede vi kort sammen og det rørte mig dybt at høre de andre fortælle hvorfor de var kommet. Det gav en umiddelbar nærhed og skabte en tryg atmosfære. Jeg oplevede og oplever stadig et overskud, som speicielt manifesterede sig, da jeg var sammen med min søn igår. Jeg følte mig enormt nærværende og jeg kunne mærke på ham, at han nød at hans far var “på”. Jeg vil rigtigt gerne komme igen, og jeg håber at du rammer nogle dage, hvor jeg kan komme. Tusind tak fordi du skabte et godt og trygt rum til os.

Andreas Vilner

“Jeg har nu gået til Yoga et lille års tid hos James, og kan varmt anbefale dette. Jeg startede egentlig pga. rygproblemer som invaliderede mit liv så meget, at jeg ikke kunne passe mit arbejde. Var til sidst så desperat, at jeg var villig til at prøve alt. Her blev jeg så introduceret til  Yoga, og hold nu op en forandring.

Jeg er i dag en helt anden person, som hviler meget mere i mig selv. Mine rygproblemer er markant formindsket og jeg har fået et helt andet syn på livet…..

Da jeg også lider af angst, er yogaèn også en stor  ”sidegevinst” for mig her. Yogaen gir mig en fornemmelse af MIN krop, et ”rum” kun til mig, og jeg får følelsen af at være ”på ny” når jeg tager hjem. James er  en fantastisk opmærksom træner, selvom vi kan være mange, føler man sig  som den eneste, der er stor fokus på hver enkelt og fokus på at man gør det der er rigtigt for en selv”

Louise Foss

“Jeg kan på det varmeste anbefale YogaNord!
I en periode over 2-3 måneder gik jeg i et individuelt forløb hos Pernille, hvor Yin-yoga var udgangspunktet for forløbet. Jeg har været sygemeldt i en længere periode grundet smerter i min hofte – og alle øvelser hos min daværende fysioterapeut øgede smerterne betydeligt.
Jeg oplevede, at jeg var strandet et sted, hvor jeg skulle lave øvelser for at få det bedre – men ikke fysisk kunne udholde smerterne ved øvelserne.
Efter at have set et tv-program, hvor yoga havde hjulpet nogle patienter med stærke smerter, kontaktede jeg Pernille fra YogaNord.

Pernille var utrolig lydhør overfor mig og mine udfordringer. Hun lavede et træningsprogram til mig, som tilgodeså hele min krop (og mit sind).
Dette program var skruet sammen således, at jeg også kunne lave det derhjemme, når jeg havde tid.
Det betød meget for mig i min proces, at jeg ikke oplevede en forventning fra Pernille om, at jeg skulle lave yoga derhjemme hver dag. På den måde kunne jeg med ro i sindet bare gøre det, når jeg havde overskud til det.

Da jeg havde gået hos Pernille en gang om ugen i en måneds tid var smerterne i min hofte reduceret markant – jeg haltede ikke længere – og smerterne var lejlighedsvise fremfor permanente. Det gjorde heller ikke længere ondt om natten.
I dag kan jeg stadig have ondt indimellem – men er slet ikke i tvivl om, at det så er yogaen, der mangler i min hverdag. Så kan et par dage med yogaøvelserne fra Pernille fjerne smerterne helt.

I forbindelse med udredningen på hospitalet er det kommet frem, at min hofte gør ondt på grund af en “snapping hip”. Og ortopædkirurgen har sagt til mig, at det helt sikkert er yoga’en, der har fjernet mine smerter. Dette betyder, at jeg ikke skal opereres. HURRA! 🙂
Pernilles tilgang er meget omsorgsfuld, lyttende – og helhedsorienteret. Hun tager kroppen alvorligt – og reflekterer over hvordan sind og krop hænger sammen.
Endelig vil jeg tilføje, at Pernille er utrolig sød, levende og empatisk – deres sted er vidunderligt midt i den smukkeste have – og jeg kan kun anbefale hende og James på det varmeste.”

Anonym

“Manglende energi/overskud, stres og stivhed i kroppen? Alle elementer, som fik mig til at prøve yoga hos James, YogaNord. Efter få uger var jeg afhængig. Jeg har nu, efter 6 måneder, fået mere energi i min hverdag. Jeg har oplevet mange situationer, hvor jeg har reageret med større overskud, end jeg ville have gjort, før yogaen blev en vigtig del af mit liv. Undervisningen bliver altid tilpasset de behov og ønsker det måtte være hos deltagerne. Det er 100% luksus!”

Puk Deenfort Balbi

“James er helt fantastisk til at kombinere øvelser med bevidst nærvær og ro, hvilke for mig er det vigtigste at få kombineret i yogaen. Han får altid skabt en dejlig rolig stemning der gør at man kommer helt ned i kroppen og virkeligt får mærket efter. Han er bevidst om hver enkelt person og man er bare i gode hænder. Stor anbefaling herfra!”

Liselotte Junker

At tage en gang yoga hos Pernille er som at flyde med ind i et smukt stykke musik. En melodi, som med sine blide ord og toner, guider dig gennem yogaen i en sammenhængende bevægelse, hvor sind og krop bliver forenet og forkælet. Det er som at rulle med en bølge, der efter et langt rul tager dig op på stranden og efterlader dig ren og ny i krop og sind, som et helt nyt menneske. Ord, musik, bevægelse og blid guidning bringer dig derhen, hvor du kan mærke dig selv i sind og krop og efterlader dig med glæde og dyb taknemmelighed.

Kristine Aagaard

At møde yoga er aldrig for sent, men en chance man skal gribe når den er det. At mærke sin krop og sit sind giver mulighed for indsigt og fordybelse. Det at være. At følge sit åndedrag er både helt simpelt og logisk. Årsag og virkning. Jeg stiftede bekendtskab med yoga for.4 år siden, her sidst med James som vejleder. Den empati og det nærvær James har i sin undervisning gør det til en oplevelse.  En glad yogini på 79.

Kirsten Bandholm