WORKSHOP: MINDFUL YIN YOGA

Denne yogadag indeholder en mere meditativ yogaform. En blød dag med fordybelsen i yogaens dybere stillinger og åndedrætstræning.

Yin Yoga – en yogaform, der har fokus på mindfulness.

Det er en blid og meditativ træning, der lader kroppen komme ind i en dyb oplevelse af afslapning og ro. Med ro i krop og sind skaber du restitution, større bevægelsesfrihed og opmærksomhed

Du bliver guidet ind i stillingerne med fokus på åndedrættet, stillingerne holdes afslappet i 3-5 min,  hvor du opnår dybe og rolige stræk, der smidiggør muskler, led og bindevæv. Du får mulighed for at vende blikket indad for en stund og være i stilhed, både fysisk og mentalt.

Yin yoga giver større smidighed og samtidig får du mulighed for, at slippe de affaldsstoffer, der er ophobet i kroppen – både af fysisk og psykisk art. Yin Yoga kan virke detoxende/udrensende. På denne workshop arbejder vi blandt andet med lever meridian banerne.

Når vi strækker bindevævet med Yin Yoga, afhjælper vi eventuelle blokeringer og får derved mere energi og velvære.

Yoga er som essensen af yogaens naturlige medicin for kroppen. Genoprettende, healende, afstressende, forløsende. Yin yoga er derfor rigtig godt for dig der mærker stress i kroppen og sindet, men også for idræts udøver og bare for at få det bedre.

Du vil få lejlighed til at lære enkle åndedrætsøvelser og yogastillinger som er til at tage med hjem og have som afstressende praksis derhjemme.

STED
Se kalender

DATO OG TID
Se kalender

UNDERVISER
Se kalender

PRIS: 275 kr. Ved hurtig tilmelding 2 uger før workshop 225 kr. Bliver du syg og giver besked før kl 18:00, dagen før afholdelse, kan du efterfølgende tilmelde dig en workshop uden betaling

BETALING
Du er tilmeldt når du har betalt. Du kan betale på mobilepay 42531104. Mærk betalingen med dato for workshoppen og navn

DELTAGELSE:
Både for dig som begynder og for dig der kender til yoga. For dig der er nysgerrig på mere og ønsker at give dig selv og din krop en dag med velvære, dybde og selvforkælelse.

TILMELDING og spørgsmål til James på mobil 42531104 (gerne sms) eller mail

Jeg glæder mig til at dele dagen med dig.