Terapeutisk massage

I min form for massage sammensættes forskellige typer massage med åndedrætstræning. Det giver en mere dybdegående virkning end hvad jeg selv, og mine klienter har oplevet ved mere traditionelle massageformer. Virkninger som forløser både psyke og fysik, og skaber samtidig en øget bevidsthed om, hvad der udløser spændingstilstandende.

En behandling hos mig består af en kort samtale og følgende:

1 Åndedrætstræning
Åndedrættet er helt afgørende for vores trivsel. Jeg har gennem en årrække arbejdet med åndedræts træning. Det er blevet tydeligt for mig, at det at lære at trække vejret ordenligt, er den nemmeste vej til at fremme trivsel og velvære hos den enkelte. Jeg holder løbende foredrag om åndedrættet. Se mere her

2 Kranio- Sakral Terapi (KST)
Kranio-Sakral Terapi er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

3 Triggerpunktmassage
Triggerpunkter, eller små knuder forårsaget af sammentrækninger i kroppens muskler, kan være årsag til alt fra hovedpine og svimmelhed til led og muskelsmerter. Når åndedrættet og KST terapien er gennemgået, er kroppen afspændt for stressrelaterede spændinger. Det giver en langt mere effektiv mulighed for at arbejde i dybden med de mere permanente spændingstilstande. Jeg tager udgangspunkt i Clair Davies lære.

Gennem min behandling er der mulighed for at få øvelser med hjem, og over tid bliver du bedre til at forebygge spændinger.

“Jeg oplever i mine behandlinger hos James Hunt, at der er en stor ro og klarhed i hans tilgang til de problematikker som kroppen måtte have. James ER 100 procent tilstede, som en ren videreformidler af de informationer, som han mærker i kroppen. En meget forløsende kropsterapi, hvor du som klient rummes med stor omsorg.”

Janne Damgaard

“Jeg har fået mange behandlinger i mit liv, massage, KST og andet. Men der er aldrig noget der har gået så dybt som det James gør. På grund af en fysisk, kraftigt overbelastet krop, og et stresset sind, går jeg til behandling hos James. Han er et roligt og empatisk menneske, som er ekstremt nærværende når han arbejder. Det hjælper mig til selv at blive nærværende, og så bliver det lettere at tage imod behandlingen og give slip på fysiske blokeringer og psykisk modstand. Han hjælper mig med at finde tilbage til mit autentiske selv, og falde til ro.”

Louise Bach

“Jeg bliver behandlet med Kranio-sakral terapi, på grund af en langvarig hjernerystelse (post commotionelt syndrom) og deraf følgende problemer med hovedpine, spændinger og stresstilstand i kroppen. Efter blot to behandlinger hos James, har jeg oplevet en forbedring i symptomniveau, og et generelt større velvære. Jeg oplever at behandlingen er med til at skubbe min krop (og hovedet) i den rigtige retning. KST er en yderst mild og behagelig behandlingsform, og min krop reagerer med en fantastisk ro og en enorm træthed efter behandlingen” 

Signe Narp

HVAD HJÆLPER BEHANDLINGEN FOR:
Fysisk kan behandlingen forløse alle typer spændinger. Jeg oplever, at det er særligt effektiv for nakke, og skuldre og ryg. Lider man af svimmelhed og hovedpine forløses dette ofte gennem arbejde med den øverste del af ryggen, samt nakke og skuldre.

Psykisk virker behandlingen som en egentlig stressbehandling. Du vil typisk opleve en væsentligt forøget velvære, mere ro i krop og hoved samt en bedre evne til at koncentrere dig efter en behandling.

STED:
Hedebovej 5, 3200 Helsinge

PRIS:
70 min: kr. 500

100 min: kr 700

120 min: kr 850

KONTAKT:
James@Jameshunt.dk, mobil: 42531104

AFBUD:
Afbud skal ske senest dagen før aftalte tid

Jeg er medlem af og forsikret gennem foreningen “kranio-sakral og kropsterapeuter” Jeg tager løbende kurser i Kranio Sakral terapi og anatomi af RAB-certificerede lærer.. Du kan læse mere om mig på www.jameshunt.dk