Kraniosakral terapi

Hvordan foregår en behandling

En behandling starter altid med en kort samtale. Du fortæller lidt om dig selv, dine problematikker og dine forventninger til behandlingen. Herefter starter behandlingen. Som regel ligger du på briksen med tøjet på og skal blot slappe af, mens behandlingen foregår.

Selve behandlingen er meget blid og behagelig, men den går dybt. Trykkene i Kranio-Sakral terapi er meget blide og rolige, så bindevævet om muskler og knogler bedre kan slippe, og kroppen derved kan regenere til sin naturlige balance – sammen med det centrale nervesystem. I Kranio- sakral arbejdes der med kroppens egne ressourcer og kroppen inviteres til et samarbejde til selvhelbredelse. En afslappende men samtidig meget effektiv behandling.

ds

Hvad er kranio- sakral terapi

Kranio-Sakral terapi er en behandlingsform som kan påvirker knogler, muskler og skaber opmærksomhed på den fysiske og mentale stress i nervesystemet. Kranio-sakral har en regulerende effekt på nervesystemet. Og vores nervesystem spiller en afgørende rolle i alle kroppens funktioner.

Når kroppen bliver mødt med nænsomhed, ro, og blide afspændende teknikker stimulerer dannelsen af hormonet oxytocin som er nøglen til ro og hvile. Det er derfor ikke blot en afslappende og behagelig behandling, men et vigtigt redskab til, at komme ud af kroniske smerter og fx stress tilstande. Ved at optimere og afbalancere det autonome nervesystems funktion, kan der skabes udgangspunkt for at ændre de livsmønstre, der belaster både fysisk og mentalt.

ds

KST kan hjælpe på disse forskellige lidelser:

Stress – rygsmerter – piskesmæld – depression – søvnbesvær – koncentrations- og indlæringsproblemer – hormonbalancen – kæbespændinger – bidfunktion – migræne og hovedpine – tinnitus – méniérs syndrom – svimmelhed – autisme – nakkespænding og smerte – kroniske muskelsmerter/spændinger – skæv hofte/forskellig benlængde – Iskiasproblemer – diskusprolaps.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende samtale, hvis du gerne vil vide mere eller ikke får svar på dine spørgsmål her på siden.

Se mere her hvad Kranio-sakral terapi er her

Sundhedsstyrelsen udtaler om Kranio-sakral terapi kan du læse her og her

ds

Priser

En behandling varer ca. 60 minutter og koster 600 kr. (Weekendtillæg 100 kr)

Bestilling og ændring af tid skal ske på tlf: 42531104 (James) eller 51901097 (Pernille) senest dagen før

Betaling kan ske kontant eller ved mobilepay på telefonnr.: 42531104. (James) 51901097 (Pernille)