Færre skader, hurtigere restitution, større opmærksomhed, udholdenhed og balance i livet

Gennem mit arbejde som yoga-  åndedræts og meditations lærer oplever jeg ofte en markant udvikling i folks sportslige præstationer efter, de har modtaget undervisning hos mig. Jeg tilbyder privat undervisning til idrætsudøvere samt til foreninger inden for sportens verden

Jeg er oprindelig uddannet ingeniør og bruger i dag den baggrund til metodisk og videnskabeligt, at finde ud af hvad som virker bedst og mest effektivt, i mit virke som underviser.

Jeg har de seneste år studeret den nyeste viden om hjernen, kroppen og deres indbyrdes påvirkning. Restitution og dens afgørende faktor for almen velvære og succes i elite idræt, samt meditation og åndedræt som værktøj til, at skærpe din evne til opmærksomhed, udholdenhed, balance i livet ect.

Ydermere drager jeg erfaring gennem min egen praksis, samt gennem de over 1000 timers undervisning jeg har givet.

Forløb skræddersyes den enkeltes behov. Det primære redskab er typisk en yogaform, som har en dyb restituerende og afspændende virkning for både hoved og krop. Samt øvelser som styrker den enkeltes evne til koncentration og nærvær.

Arbejde med at styrke åndedræts kapaciteten hos den enkelte, anser jeg også som et afgørende element i, at opnå nedenstående.

Jeg forventer følgende resultater af et forløb med dig/jer.

  • Færre skader og større smidighed
  • Hurtigere og dybere restitution
  • Bedre koncentration
  • Bedre sammenhold
  • Bedre psyke/selvværd hos den enkelte
  • Bedre resultater

Kontakt mig endelig hvis dette har vækket din nysgerrighed. Jeg ser frem til at høre fra dig, og kommer gerne forbi til en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen
James Hunt